Wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen! Nouja ons? Ik run House of Valley alleen sinds 14 februari 2020.

Het begon allemaal jaren geleden. De handelsgeest heb ik van mijn opa. Ik was een jaar of 16, want ik werkte net bij de c1000. Heerlijk vond ik het om dingen te verkopen. Ik kocht partijtjes in via marktplaats en verkocht deze weer door. Zo nu en dan mocht ik van mijn baas de inpaktafels lenen om mijn spulletjes daar te verkopen. Toen ik een jaar of 23 was begon ik met het sparen van mijn uitzet. Ik was gek op de kaarten met quotes en afbeeldingen in het zwart wit. Maarja, ik verdiende nog niet zo heel veel. Dit kon ik toch ook wel zelf maken? Ik maakte mijzelf wegwijs in adobe illustrator en maakte zo mijn eigen kaarten en posters. Ik had altijd al de droom gehad om een eigen webshop te beginnen en ik dacht: ik ga dit gewoon doen! Ik schreef mij in bij de kvk per 1 september 2014 onder de naam Van Mariel (mijn voornaam). Deze webshop heb ik op 1 januari 2018 verkocht aan Color House. Vanwege mijn concurrentiebeding mocht ik 2 jaar geen webshop openen met dezelfde activiteiten. Dat was ik ook helemaal niet van plan, tot het weer begon te kriebelen eind 2019.

Met mijn vriend Ruud kocht ik een nieuwbouwwoning op de Hengelose Es in Hengelo met 3 volledige woonlagen. Wat een ruimte! Dat kost natuurlijk handen vol met geld en zo bedacht ik om toch weer wat bij te verdienen en mijn passie voort te zetten. House of Valley (Valley is mijn achternaam) ontstond zo. Ik maakte weer mijn eigen collectie met een beperkt budget en bouwde weer mijn webshop via Mijnwebwinkel.nl. Via instagram was ik al op tijd begonnen met mijn account om zo weer wat volgers op te bouwen. Op 14 februari 2020  ging ik dan eindelijk live!  De wholesale bestellingen gaan sinds 8 september 2020 via deze website.

Naast mijn webshop werk ik nog 40 uur. Ik probeer zoveel mogelijk mijn collectie te blijven uit te breiden en met de trends mee te gaan. Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen! Ik pak met liefde jullie bestellingen in.

Veel plezier in de webshop!

Mariël

© 2020 - 2024 House of Valley | B2B | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel